nederlands
english
deutch

Zoover        Tripadvisor

 

Das sagen unsere Gäste

Weekend in Overleekerhoeve

Bewertung von: Ton en Pia van Aggelen / Fam. van der Steen aus Nedeland den: 26-09-2015

Afgelopen weekend met 12 personen hier geweest en het was echt TOP. 4 kamers met de woon/keuken met uitzicht in de stal was bijzonder. Keuken groot genoeg voor een kookworkshop, perfect. Alle kamers fris, helder en schoon. Schitterende uitvalsbasis voor fietstochten richting Marken, Volendam enz. Zelfs de bevalling van een kalf mogen meemaken. Dankzij een vriendelijke gastheer-en vrouw die niets teveel was super genoten en van ons een dikke 10.

Familieweekend met 12 pers.

Bewertung von: Van de Wetering aus Nederland den: 21-09-2015

Wij hebben het heel leuk gehad,is echt een aanrader!

Aanrader!

Bewertung von: Vriendengroep Nijmegen aus Nederland den: 15-09-2015

Wij vonden Overleekerhoeve een perfecte plek om te verblijven met onze groep volwassenen en jongeren (10 tot 15 jaar), een topper in onze lijst groepsverblijven. De plek zelf was heel aangenaam, sfeervol, verzorgd, gastvrij. Er was volop vertier voor de kinderen, beesten, skelters, waterfietsen. De steiger aan het water vonden wij een absolute meerwaarde. En de centrale ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden in het gebied is ideaal.

very nice long week-end

Bewertung von: famille Henri aus France den: 15-04-2015

We spent three nights at De Overleekerhoeve and we had a very nice journey (2 adults + 5 children aged 8 months until 12 years). The farm is very near from the center of Amsterdam (15 min by car), which is very good if you want to visit the city. The place is very calm and nice. Mrs Sant welcomed us very kindly. The room was very clean. What is particularly nice for children: pedal-cars; possibility to watch, touch and feed animals; they even saw the calf born the night before. Many games are also available. A very nice place both for kids and parents.

Vriendenweekend 2012

Bewertung von: Tankers aus Nederland den: 02-07-2014

Het is elk jaar weer een uitdaging om een goede accommodatie te vinden voor ons jaarlijks vriendenweekend. De aankleding van Overleekerhoeve is tot in detail verzorgd door gastvrouw Jannie. Elk appartement heeft heerlijk bedden (boxsprings!) en eigen badkamers, enkele appartementen hebben zelfs een eigen zitje met keukenblok. Bij de aanblik van de boerenhuiskamer met uitzicht op de stal waren we verkocht. Met de huur van 4 appartementen mochten we deze boerenhuiskamer exclusief gebruiken. Mede door deze locatie was ons vriendenweekend weer een succes!

Verblijf zwemploeg DWK NJK Amsterdam

Bewertung von: A. Ykema aus Nederland den: 05-06-2014

Fantastisch!! Wij zijn vaker als begeleiders van de jeugd meegeweest naar groepsaccomodaties, maar deze overtrof alle anderen. Bij binnenkomst van het groepsverblijf alles superschoon! Alles aanwezig. Goede bedden met heerlijk schoon en fris beddegoed. In de keuken ontbreekt het aan niets om voor een groep te koken. Super gasfornuis met oven. Zo fijn om dat alles bij de hand te hebben als begeleiding.Scheelt zoveel. Geweldig uitzicht op de stallen vanuit de woonkamer. Wij hebben een super verblijf gehad. De kinderen hebben buiten heerlijk kunnnen spelen/ontspannen. De familie Sant is zeer toegankelijk en gastvrij. Staan direct klaar met raad en daad. Kan het iedereen aanbevelen!

Familie weekend

Bewertung von: Familie Neeft den: 12-06-2012

Wij zijn net voor de 5e keer met onze familie in De Overleekerhoeve geweest. Het was een gezellig weekend. Het weer niet geheel goed, maar dat deerde de kinderen niet om heerlijk op de skelters over het terrein te racen. Het huis is heel mooi en super schoon. Het raam uitkijkend in de stal in de huiskamer, is erg leuk. Er zijn kano's en waterfietsen zodat je ook op het water achter het huis kunt gaan. Bij het water is ook een heel groot houten terras. Zeker een aanrader dus.

Super genoten!

Bewertung von: Dames A, Mijdrecht den: 19-03-2012

Een warme, gastvrije en heel goed verzorgde hoeve. Daar kwamen wij afgelopen weekend terecht met ons hockeyteam. We hebben genoten van alle boeren belevenissen, spellen en de scooter experience. Op de boerderij is veel te doen en in de prachtige oud-hollandse omgeving ook. Namens ons hele team, bedankt! ps. Het uitzicht op de koeienstal vanuit de woonkamer is een briljante vondst!

Teamweekend

Bewertung von: Leonidas Dames 1 aus Nederland den: 13-02-2012

Een fantastisch luxe omgebouwde boerderij, waar we met een heel hockeyteam terecht konden. Mooi uitzicht op de koeien, erg leuk gedaan! Daarbij heel vriendelijke en attente eigenaren, die je overal in willen betrekken of dingen voor je willen oplossen. Een heerlijke natuurlijke omgeving, met alles dichtbij in de buurt zoals Volendam, Monnickendam en Amsterdam. De kamers, de woonkamer en de hele boerderij zijn hartstikke schoon, wat het ontspannen alleen maar makkelijker maakt!

Bewertung von: Florence den: 28-11-2011

We hebben een fijne tijd beleeft op de overleekerhoeve. Alles is erg schoon, en de gastvrouw is zeer gastvrij! Top!

Geweldig weekend

Bewertung von: Fam. Ruiterkamp aus Nederland den: 09-11-2011

Wij hebben op de Overleekerhoeve gelogeerd van vrijdag 4 november tot zondag 6 november 2011. Onze familiegroep omvatte 17 personen (8 volwassenen en 9 kinderen). We hebben een geweldig weekend gehad in een locatie die aan alle verwachtingen voldeed. Gastvrij, schoon, goede bedden, heerlijke ruime boerenhuiskamer met alles erop en eraan. Ook de ligging is uniek. Kortom wij zijn bijzonder tevreden over deze acomodatie!!

super weekend

Bewertung von: fam uit het oosten den: 17-10-2011

Afgelopen weekend familieweekend gehad bij de fam. Sant op de Overleekhoeve. De locatie is erg mooi en zeer schoon. Goede bedden. We hebben veel gezien van de omgeving. Super plaats voor grote groepen. Dan heb je ook de gezellige huiskamer tot je beschikking met uitzicht op de koeienstal. Keuken zit alles op en aan. Bedankt voor het leuke weekend. Misschien tot ziens. Groeten

Vriendenweekend

Bewertung von: Nathalie Nannes aus Nederland den: 05-09-2011

Wij verbleven het weekend van 2 t/m 4 september bij de familie Sant met 14 personen. Wij werden heel gastvrij ontvangen, alles zag er goed uit en het was er erg schoon. Het is een mooie locatie om met een groep te verblijven. Vooral het terras aan het water is ons super goed bevallen. Wij raden deze locatie zeker weten aan en misschien gaan wij er in de toekomst nog wel eens heen. Familie Sant hartstikke bedankt voor de goed zorgen.

Family vacation in Holland

Bewertung von: Cherkez family aus Israel den: 24-08-2011

We stayed at the Overleekerhoeve for 5 nights with 3 young children. We had a wonderful time. The place is beautiful, clean and spacious, the farm has many attractions for the kids, the location is very good – close to many interesting sights, but above all was the warm and caring hospitality from Mrs. Sant. Highly recommended!

Familieweekend

Bewertung von: Fam. Wijnker aus Nederland den: 04-04-2011

De acommedatie was netjes en verzorgt. De gastvrouw is erg enthousiast en in de grote keuken is een groot raam waar je de stal in kijkt. Ook voor de kleine kinderen is er van alles te doen. Een heel leuk weekend gehad.

Weekeind op de overleekerhoeve

Bewertung von: Henk en Gerda van Zetten aus Nederland den: 02-05-2010

De boerderij ligt in een prachtig rustig gebied! Het verblijf op de boerderij is ontspannend en dichtbij de natuur.De gastvrouw en gastheer zijn vriendelijk, gastvrij en behulpzaam! De accomodatie is ruim, schoon en gezellig ingericht en....met hele goede bedden. De folder en de site geven het juiste beeld van de accomodatie "De Overleekerhoeve"

NACH OBEN