nederlands
english
deutch
Groepsaccommodatie

De accommodatie van De Overleekerhoeve leent zich uitstekend voor het gebruik door groepen tot 26 personen. Ideaal als u een familieweekend organiseert, een midweek weggaat met vrienden of vriendinnen, een bedrijfsuitje heeft of met een schoolgroep een week op pad gaat. De kamers en appartementen zijn alle gelegen in de boerderij, waar ook de stallen en hooiberg onderdeel van zijn, en komen uit op een centrale gang. Enkele appartementen zijn met een tussendeur aan elkaar te verbinden, zodat u ook met kleinere groepen prima bij ons terecht kunt.

Boerenhuiskamer

Verblijft u met een grote groep in De Overleekerhoeve? Dan is het mogelijk, tegen eventuele meerkosten, gebruik te maken van onze boerenhuiskamer. De boerenhuiskamer is het hart van De Overleekerhoeve en biedt zitplaats aan uw gehele groep. Vanuit de huiskamer heeft u via het panoramaraam prachtig uitzicht op de koeien en kalveren in de achtergelegen stal. In de boerenhuiskamer staat een grote keuken, met alle mogelijke faciliteiten, tot uw beschikking. Het is hierdoor de ideale plek om samen te eten, de dag door te nemen of `s avonds nog een spelletje te doen.

 

Virtuele Tour

Virtuele Tour

Onze kamers en appartementen

De Overleekerhoeve beschikt over sfeervolle en comfortabele kamers en appartementen voor in totaal 26 personen. Er zijn drie compleet ingerichte appartementen voor 4 personen en er is één appartement voor 6 personen. Daarnaast zijn er twee kamers voor ieder 4 personen. Bovendien is één van de appartementen volledig toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Dit appartement is gelegen op de begane grond.

De overige kamers zijn middels een trap, zowel vanuit de boerderij als buitenom, te bereiken. Wilt u onze accommodatie van binnen bekijken? Kijk met ons mee via de virtuele tour door De Overleekerhoeve. Uiteraard zijn alle ruimtes van De Overleekerhoeve voorzien van kabel-tv en (gratis) Wi-Fi.

Appartement Ot en Sien

Appartement Ot & Sien is gelegen op de begane grond en beschikt over 4 comfortabele bedden, heeft een eigen ruime badkamer - voorzien van toilet, wastafel en douche - en een goed uitgeruste keuken met eigen eethoek. Het appartement is zeer geschikt voor mindervaliden en gasten in een rolstoel.

Appartement De Paardenbox

Op de eerste etage is appartement de Paardenbox gelegen. Een knus vierpersoons appartement onder het schuine dak van de boerderij. De dakramen en het dakkapel geven het appartement veel licht en bovendien prachtige vergezichten op het boerenerf en de omliggende landerijen. 

Kamer De Koeienstal

Vierpersoons kamer de Koeienstal is wederom gelegen op de eerste etage en biedt de mogelijkheid aaneengesloten, via een verbindingsdeur, verhuurd te worden met de andere kamer het Schapenhok. De kamer biedt slaapplek voor vier personen en herbergt een klein zitje. 

Kamer Het Schapenhok

Er gaan veel makke schapen in een hok, maar gelukkig heeft u in vierpersoons kamer het Schapenhok meer dan voldoende ruimte. De kamer, gelegen op de eerste etage, doet knus en gezellig aan, met schuine wanden en dakkapellen voor extra lichtinval. De schapen in de kamer bepalen hier mede de sfeer. 

Appartement De Hooizolder

Zespersoons appartement de Hooizolder bevindt zich ook op de eerste etage en is zowel buitenom als via de hal van De Overleekerhoeve met een trap te bereiken. Wederom is dit een licht en fris appartement met prachtige uitzichten over de landerijen en naar het nabij gelegen Monnickendam.

Appartement De Vogelkooi

Gelegen op de eerste etage is appartement de Vogelkooi een ruim vierpersoons appartement met bijzondere vogeldetails. Het appartement heeft een eigen eethoek en compleet uitgeruste keuken. De badkamer van de Vogelkooi is voorzien van toilet, wastafel en een bad met douche.

Meer informatie en reserveren

Stel een vraag

Heeft u een vraag of wilt u een reserveringsaanvraag doen?

U kunt gebruik maken van onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we op zo kort mogelijke termijn contact met u op.

 

 

Dit zeggen onze gasten

Zoover        Tripadvisor

Bekijk het gastenboek

Foto's
Video
NAAR BOVEN